Bij Coloci werken wij dagelijks voor mensen met maatschappelijke initiatieven en publieke en private organisaties aan het verkrijgen van beter contact en meer verbinding met hun doelgroep.

We helpen bij het ontwerpen van een activiteiten- en communicatiestrategie en met het maken van authentieke berichten en verhalen.

Met de hulp en inzichten van kinderen en jongeren heeft Coloci een unieke set van tools ontwikkeld die we inzetten bij al onze projecten.Vaak is het middel een online krant voor verslag van activiteiten en de ontwikkeling van een gemeenschap, een andere keer een online dialoog en altijd weten we de juiste toon te vinden.
Kom jij ons team versterken? >>


Werkzaamheden
Dagelijks ondersteun je onze relaties bij het schrijven en publiceren van artikelen. Je rapporteert over het gebruik, bereik en resultaat. Nieuwe gebruikers worden persoonlijk door jou op weg geholpen door het geven van instructies en het delen van documentatie. We sparren graag met je over de activiteitenstrategie voor nieuwe opdrachten en/of opdrachtgevers.

functie
communicatie professional

aantal uren per week
28 tot 32 uur 

gevraagd opleidingsniveau
HBO communicatie

Onderdeel van de sollicitatieprocedure betreft het uitwerken van een case.
Geïnterresseerd? We zien naar je uit >>